Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Moeder (40) speelt alsof ze erg ziek is door kanker en casht dik 50.000 Euro

Een Engelse moeder is betrapt wegens valsheid in geschrifte. Ze namelijk misbruik gemaakt voor een online fundraising campagne. Met fundraising kunnen mensen geld schenken aan goede doelen, zoals voor iemand die erg ziek en geopereerd moet worden. Nicole Elkabbas (40) startte een online fundraising campagne om geld te verzamelen voor haar operatie. Naar eigen zeggen heeft ze kanker en als ze niet geopereerd zou worden zou ze dood gaan aan de vreselijke ziekte.

 Nicole Elkabbas

Het geld dat mensen via campagne hadden gedoneerd zou gebruikt worden voor de kankerbehandeling, maar Nicole Elkabbas had helemaal geen kanker in haar lijf. Elkabbas werd betrapt, ze wordt nu beschuldigd van 6 aan klachten van fraude in 2018. Vorig jaar zou ze 45.000 pond aan donaties hebben ontvangen van goedwillende mensen.

Een woordvoerder van de politie zei: ‘Nicole Elkabbas is aangeklaagd met zes aanklachten van fraude na een onderzoek door rechercheurs van het Kent and Essex Serious Crime Directorate. ‘Er wordt beweerd dat ze ten onrechte beweerde dat ze tussen februari en augustus 2018 een behandeling voor kanker nodig had en daarom donaties van mensen heeft ontvangen.’ Elkabbas zal op donderdag 2 mei voor de rechtbank verschijnen

Bron: The sun

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top