Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

President Oeganda gaat pijpbeurten verbieden

Fellatio mag niet meer

Gelukkig mag je in westerse samenleving nog zelf bepalen wat je tussen de lakens doet met jouw partner. Daar denkt de President Yoweri Museveni van Oeganda anders over. Hij stelt dat de mond bedoeld is ‘om mee te eten’ en niet voor oraal geslachtsverkeer, schrijft nieuwssite Pulse.com.gh.

Volgens de president wordt de Oegandese bevolking door kwade tongen van buiten aangezet tot orale seks. De leider van het Afrikaanse land ziet orale seks het liefst de pijp uitgaan. Museveni stelt dat orale seks voor ziekte zorgt. De mond is niet gemaakt om het geslachtsdeel te bevredigen. Daarom lopen mensen die dat wel doen een kans op een bepaalde worminfectie.

Het land kent nog meer strikte regels. Zo is homoseksualiteit in 2014 verboden in zeer godsdienstig land. Wie deze regel overtreedt riskeert zeer lange gevangenisstraf. Oeganda heeft in verleden de doodstraf afgezworen, maar de president heeft hiervan spijt. Hij ziet de doodstraf het liefst terug keren in zijn land. In 2013 voerde Museveni een wet om porno tegen te gaan. Maar daarop braken er rellen uit in het land waarna hij de wet versneld terug draaide.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: