Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Romy Monteiro deelt sexy kiekjes

Een frisse update in mooie Bekende Nederlanders landschap. Romy Monteiro of wel Romy Truggelaar wat haar echte naam is de laatste weken behoorlijk actief op Instagram geweest. Hier een fijnmazige selectie haar sexy foto´s.

Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren was mijn allerliefste mama jarig 🎈 En natuurlijk kwam ik daarvoor terug uit Hawaii! Na 29 uur reizen en 4 vluchten verder, hebben we dat heerlijk met elkaar gevierd! ✨ Ik kreeg berichten met de vraag waarom ik niets gepost had om haar te feliciteren. Los van een mega jetlag en in gedachte nog in afgelopen woensdag (en ander werelddeel) te zijn, hebben we het vooral ter plekke gevierd! In het moment in plaats van in social media 📲 -Aanrader hoor!- Als ik 1 ding meeneem uit Hawaii, zijn het die chille vibes 🤙🏼 en genieten van het nu 💜 Daar nog een haarbandje knopend in de zon, nu met een katertje terug kijkend op een heerlijk feestje gisteren! Ps. In Story een toewijding aan de beste mama EVER! #birthday #fabulousfifty #hawaii

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Casually chillin 😉🐚 #lekkernonchie #hawaii

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🌴

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Dit bericht bekijken op Instagram

How foodtrucks make me feel 🌮 #mood #food #hawaii

Een bericht gedeeld door Romy Monteiro (@romymonteiro) op

Zeg De Telegraaf. Welke naaktfoto deelt Romy?

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top