Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Schokkende beelden uit Venezuela

Militaire voertuigen van het leger aan de kant van President Maduro rijden over demonstranten heen. Al paar jaar is het onrustig in het arme land en de laatste maanden is er niet beter op geworden na verkiezingswinst van oppositieleider Juan Guaidó. De huidige president Maduro is niet van plan om af te treden. Deze week riep Juan Guaidó tot nieuwe couppoging op tegen het regime van Maduro. Een deel van het leger staan nu aan de kant van de oppositie en dat leidt nu tot harde repressie maatregelen van Maduro tegen het protesterende bevolking. De militairen van Maduro grijpen hard in en rijden met hun legervoertuigen over demonstranten. Inmiddels dreigen de Amerikanen met militaire actie in het Zuid-Amerikaanse land.

Let op, schokkende beelden!

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: