Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

Schokkend: Zeer zware mishandeling vrouw op straat

China: Een onbekende man heeft een vrouw zwaar mishandeld. Op de videobeelden hieronder kun je zelfs zeggen dat dit een poging tot moord is. Het slachtoffer werd meerdere keren in haar gezicht geslagen en geschopt, ook toen de vrouw bijna bewusteloos raakte, ging de man door. Toen de vrouw buiten kennis raakte, werd de vrouw aan haar kleren naar een andere plek gesleurd, mogelijk om verkracht te worden. De mishandeling van de vrouw gebeurde afgelopen zaterdag 22 juni, midden in de nacht. De vrouw werkt als prostituee en liep op dat moment alleen op straat.

Let op! Beelden kunnen als schokkend worden ervaren

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: