Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

NSFW

Razor Candi laat tepels verwijderen van haar twee pluspunten

Nu mag model Candi wel haar toplessfoto´s op Facebook en Instagram plaatsen. Het strikte beleid omtrent tepels van Facebook is voor veel mensen een doorn in de ogen. Owee, als je een foto van een moeder die haar kind borstvoeding plaats op de sociale media, dan krijg je subiet een waarschuwing en of een blokkering voor paar dagen of langer. Razor Candi zegt dikke f*ck you naar Mark Zuckerberg en co, want ze heeft namelijk haar tepels laten verwijderen. Dan mag de foto van borsten zonder tepels van Candi dan weer wel. Het is niet duidelijk of een photoshop betreft, maar aandacht krijgt ze wel. Het kon zomaar natuurlijk een slinkse wijze zijn om veel eer volgers te trekken naar haar account. Enfin, de foto´s zijn NSFW. Dus bij deze ben je gewaarschuwd.

Dit bericht bekijken op Instagram

Good morning Instagram 🖤

Een bericht gedeeld door Razor Candi (@razor_candi) op


Continue Reading

More in NSFW

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top