Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Yolanthe Cabau gaat met toverstok van Hans Klok spelen

Illusionist Hans Klok verzorgt al jaren een show in Las Vegas. De blonde magiër had Pamela Anderson als vaste partner op het podium. De vroegere blonde baywatch-actrice trok veel extra bekijks met pikante outfitjes. Maar nu is daar Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder.

In zijn nieuwe show gooit Hans het over een andere, meer Nederlandse boeg. Daarom heeft de man met de toverstok bekende Nederlandse Yolanthe gevraagd. De 34-jarige presentatrice hoopt zich hierdoor in de kijker te spelen in Amerika – iets dat eerder mislukte toen ze een klein Hollywood-filmrolletje scoorde, maar later uit de film geknipt bleek te zijn. Enfin, we waren wel nieuwsgierig naar Yolanthe, daarom hebben we een paar Instagramfoto´s hieronder geplaatst.

View this post on Instagram

🌹🌹🌹🌹

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

View this post on Instagram

“Where focus goes, energy flows” 🍭

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

View this post on Instagram

🦋

A post shared by Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) on

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top