Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Agressieve man bedreigt verkeersregelaar

Nieuws

Agressieve man bedreigt verkeersregelaar

Den Haag – Een bestuurder op scooter kon zijn agressie niet de toom houden nadat hij door een verkeersregelaar werd gemaand om te stoppen. De man stapte van zijn scooter af en ging bij verkeersregelaar verhaal halen en ondertussen deed hij agressieve bewegingen om de regelaar bang te maken. De verkeersregelaar bleef ondertussen kalm, wel werd hij weggeduwd. De omstanders grepen niet in toen de verkeersregelaar werd bedreigd door de scooteraar. Op Twitter is de video inmiddels trending.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top