Advertenties
Connect with us

Nieuws.org

Blusvliegtuig vliegt ´n beetje laag

WTF

Blusvliegtuig vliegt ´n beetje laag

Om wat brandjes te blussen in natuur schakelt men soms een blusvliegtuig in omdat een afstand naar brand te ver is voor brandweerwagens. Een piloot van een vliegtuig in de onderstaande video was lekker bezig met blussen met rood water (Firetrol of Phoscheck), maar hij schatte een heuvel verkeerd is, want hij moest heel snel optrekken om erger te voorkomen. Het vliegtuig scheerde net over de kam van de heuvel.

Advertenties
Continue Reading
Advertisement
loading...
Click to comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top