Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Dronken Frits Wester over ´Trias Politica´ vs Wilders

Dronken frits westerOp zondagavond gonst het nieuws over Geert Wilders. Kennelijk waren de ambtenaren van ministerie van veiligheid en justitie al voorhand voor de berechting van Geert Wilders wegens ´Minder Minder Minder Marokkanen´ uitspraak. En dat mag eigenlijk niet, want in Nederland kennen we ´scheiding der machten´ ofwel Trias politica. Em dat is groot nieuws! RTL nieuwsverslaggever Frits Wester kon kennelijk net staande houden en mompelde onverstaanbaar uit zijn mond. Op de sociale media heeft iedereen over hoeveel Limoncello of Lambrusco de RTL-verslagever heeft gedronken.

Geert: ‘Stop mijn proces, parlementaire enquête nodig’

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top