Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Onbekende gevangene bekent moord op Teresa Halbach

Een verrassende wending in zaak rond de moord op Teresa Halbach. Een onbekende gevangene heeft moord op Halbach bekend. En dat is verrassend te noemen, dan zit een de dader jaren onterecht in de gevangenis. De populaire Netflix-documentaire Making a Murderer gaat over de mogelijke dader Steven Avery, dankzij de serie is er twijfel onstaan of Avery wel of niet terecht staat. Ook de terechtstelling van Stevens neefje Brendan Dassy was merkwaardig. Steven Avery zou in 2005 in Wisconsin fotografe Teresa Halbach hebben vermoord.

De man zou dat hebben gedaan in gesprek met de documakers die momenteel werken aan het vervolg van de serie, getiteld Convicting a Murderer. Regisseur Shawn Rech zegt dat hij en zijn team in de afgelopen twintig maanden “een enorme hoeveelheid informatie en bewijsmateriaal hebben gevonden dat ons naar de waarheid leidt”.

Mocht de bewuste gedetineerde de waarheid spreken gloort er voor hoofdverdachte Steven Avery en zijn neefje Brendan Dassey weer hoop op vrijlating. Dat zou eindelijk zijn, want Every zat eerder 18 jaar onrecht vast voor een verkrachting. Na invrijstelling klaagde Avery de politie aan, mogelijk hadden de officiers van de politie Avery ingeluisd. Nu is het mogelijk dat Avery voor de tweede keer onterecht vast heeft gezeten in de gevangenis.

Het is niet bekend wanneer de nieuwe docu-serie ´Convicting a Murderer´ op Netflix uitkomt.

Bron: Newsweek

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: