Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Video: Groepje jongeren molesteren weerloze man in Minneapolis

Minneapolis – Een man is slachtoffer geworden door een groepje jongeren. In de onderstaande video is het te zien hoe een man in eerste instantie probeerde te ontkomen, maar toch werd hij hardhandig gepakt en bestolen van smartphone. Het slachtoffer werd tegen de grond gewerkt, enkele personen uit de groep gebruikte extreem geweld zoals kopschoppen en slaan, een enkeling ging zelfs erop springen. Minneapolis is de laatste tijd vaker negatief in het nieuws. President Trump had over torenhoge criminaliteitscijfers. Democratische presidentskandidaat Ilhan Omar en tegenstander van Trump bagatelliseerde de criminaliteit in haar woonplaats. De woonwijk waar het geweld plaatsvond tegen het weerloze slachtoffer heeft intussen ´Little Mogadishu´ als bijnaam gekregen. In de eerste helft van 2019 vonden er 240 overvallen plaats in de Amerikaanse stad, een stijging van 54% binnen een jaar.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top