Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Gordon gaat opnieuw aan cocaïne

Gordon is zondagavond tijdens de film Joker uit de zaal weggelopen. De entertainer kon het geweld in de film naar eigen zeggen niet meer aan. Hij gaf wel complimenten voor Joaquin Phoenix die Joker speelt, maar de film is zwaarmoedig, aldus de zanger. Het is niet bekend wanneer Heuckeroth weer zich meld bij het kliniek om zijn verslaving de kop in te drukken.

Wat een zware donkere film, het staat buiten het magnifieke acteerwerk van Joaquin Phoenix, maar man man, ik werd zo ongemakkelijk van zo veel geweld.” Instagram

De nieuwe film Joker draait sinds dit weekend in de theaters. De filmkenners bestempelen de film als één van de meest gewelddadige film van de laatste jaren. Ook is er veel kritiek op de film. Critici vinden dat de film mogelijk geweld uitlokt, ze vrezen dat de copycats Joker na gaan doen in het dagelijks leven. Joaquin Phoenix speelt magistrale rol als Arthur Fleck, en wordt bestempeld kans kanshebber voor een Oscar. Fleck´s beroep is inhuur-clown, hij werkt als oproepbasis. Hij woont nog thuis bij zijn moeder, iedere avond kijken ze samen naar Late night shows. Fleck krijgt tegenslagen in zijn leven waardoor hij radicaler wordt en moordlustiger. Joker heeft veel overeenkomsten met de film Taxi Driver (geregisseerd door Martin Scorsese uit 1976). Toen werd Robert De Niro genomineerd in de categorie beste mannelijke hoofdrol in Taxi driver. De Niro is nu ook te zien in de film Joker. Een geinig detail over Arthur Fleck. Zijn naam wordt afgekort naar A. Fleck, verwijzend naar Ben Affleck. De laatste Batmanfilm met Ben Affleck was een fiasco. De regisseur van Joker, Todd Phillips neemt een loopje met Affleck. Bekijk de trailer van Joker hieronder.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: