Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Iets bestellen via AliExpress of DHgate: Hoe zit het met retourneren?

Iets online bestellen in een winkel gaat tegenwoordig heel makkelijk. Op Chinese websitels zoals DHgate, AliExpress en Banggood kun je zelfs heel goedkoop hebbedingetjes scoren. Je moet wel langer op een verzending wachten omdat de bestelling meestal uit China verzonden verstuurd moeten worden. Iedere webwinkel in Nederland en Europa is verplicht om kapotte of verkeerde artikelen retour in te nemen. Dus als je een kapotte magnetron via Bol hebt ontvangen, dan mag je het product kosteloos terug sturen naar de verkoper. Een product terugsturen naar AliExpress of Wish gaat moeilijker, want het product moet dan per vrachtschip of vliegtuig terug naar China en een verzending is dan zeker wel twee of drie weken onderweg. De Chinese verkopers zijn niet zo happig om spullen retour te krijgen. In de video hieronder wordt uitgelegd hoeveel rechten je hebt om een product te retourneren.

Continue Reading
Advertisement

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: