Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Humor

Het is weer raak: De jaarlijkse flauwe inzendingen Top2000

Top2000 op televisie staan? Een grote kans dat je flauwe grapjes over drugscriminelen en Gerrit uit Ruinerswold tegen bent gekomen De luisteraars kunnen berichtjes appen naar het studio van Top 2000. Wel moet je vooraf eerst je naam en telefoonnummer opgeven via de website van NPO radio 2. Iedere jaar is het weer raak. Ook deze jaar komen flauwe en grappige inzendingen op televisie. “Vanuit Dubai overgekomen voor de top 2000. Groetjes uit Vucht – Ridouan” Verwijzend naar een beruchte Marokkaanse Nederlandse drugscrimineel Ridouan Taghi. De crimineel is begin December opgepakt door de Nederlandse politie nadat hij uit Dubai was gezet door hem ongewenst vreemdeling te laten verklaren. Een andere inzending betreft Gerrit uit Ruinerwold, hi wordt verdacht van meerdere familieleden jarenlang vrijheid heeft ontnomen. Gerrit werd gepakt toen één van zijn zonen een uitje maakte naar een Café in de buurt om een biertje te happen.

Continue Reading
Advertisement

More in Humor

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: