Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Horror-moeder hangt eigen kinderen op met hondenriemen

Kinderen snakten naar adem

Het openbaar ministerie in Berks County, Pennsylvania, heeft maandag een moeder beschuldigd van moord op haar twee kinderen. Een maand geleden heeft de politie gruwelijke vondst gedaan in de kelder van het huis van de moeder Lisa Snyder (36). Daar lagen de levenloze zielen Conor (8) en Brinley (4).

Lisa snyderDe hoofdaanklager John Adams las maandag in de rechtbank de aantijgingen op. Naast de moord wordt Snyder ook beschuldigt van dierenmishandeling en sodomie. Een tijdens een onderzoek kwam de politie een Facebookbericht tegen waar de beschuldigde schreef over seks met een hond.

De moorden op jonge kinderen was op 23 september. De hulpdiensten werden gealarmeerd over de kinderen van de horror-moeder. Ze werden getipt op de kelder onder haar huis. De hulpdiensten vonden de kinderen hangend aan hondenriemen aan het plafond in de kelder. De riemen waren van staaldraad en waren gebonden om de nek van een kind. De kinderen waren op dat moment in leven, maar in levensgevaar. De snelle hulp van de reddingsdiensten mocht niet baten, de kinderen stierven drie dagen later in het ziekenhuis.

Moeder beweert dat zoon zelfmoord heeft gepleegd

Uit enkele passages van de rechtbankstukken heeft Amerikaanse nieuwszender CNN geciteerd: Ze beweert dat haar zoon op school werd gepest vanwege zijn overgewicht. Hij sprak over zelfdoding en vertelde zijn moeder dat hij niet alleen wilde sterven.

Bron: CNN. A Pennsylvania mother said her children, age 8 and 4, killed themselves. Now she’s charged with murder

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: