Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Kaj van der Ree deed ´mogelijk´ aan sexting met minderjarige meisjes

Afgelopen week raakte van der Ree in opspraak. De host van radioshow ´Skaj is The Limit´ op 3FM en presentator Proefkonijnen op NPO3 is per direct op non-actief gezet door NPO nadat klachten van vrouwen op de sociale media verschenen.De vrouwen claimden dat toen ze minderjarig waren seksueel getinte foto´s van Kaj hebben gekregen, en hij verwachtte ook seksueel getinte foto´s van de vrouwen, schrijft de Telegraaf. De seksueel getinte berichten kwamen vrijdagavond door een uitzending van RTL Boulevard op straat te liggen. De vrouwen waren toen 13, 14 en 15 jaar oud.

BNNVARA, het onderdeel van NPO is meteen in gesprek gegaan met Kaj, de conclusie van NPO dat het programma van Kaj op NPO3 niet verder zal voorgezet worden. De eerste uitzending van Kaj en Jurre geluk werd begin deze week uitgezonden. Het programma is dankzij vroegere uitspattingen van Kaj geen lang leven beschoren. Kay is ambassadeur van het Rode Kruis en heeft ruim 250.000 volgers op zijn Youtube-kanaal. De zegsman van ´De Rode Kruis´ wacht eerst nog even de conclusies af voordat het organisatie stappen neemt.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top