Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Man opgehangen en opgegeten door Grindr date

Helaas maar waar, ook in 2020 bestaat kannibalisme nog steeds. Als je de verhalen over Jeffrey Dahmer of Armin Meiwes al gruwelijk genoeg vindt? Dan ken je de kannibaal-moordenaar van Kevin Bacon (25) nog niet. De laatste genoemde persoon had een date afgesproken via Grindr. Later werd hij dood terug gevonden bij verdachte Mark Latunski (50) schrijft The Daily Mail.

moordverdachte Mark Latunski

moordverdachte Mark Latunski op foto.

Bacon en Latunski hadden samen afgesproken via homo-app Grindr. Latunski nodigde zijn date bij hem thuis te komen. Helaas voor Kevin Bacon loopt het uit op een fatale dating. De poltie van Bennnington township in de Amerikaanse staat Michigan heeft een levenloze lichaam van Bacon in het huis van Latunski aangetroffen. Kevin Bacon was op dat moment vier dagen vermist, iemand had alarm geslagen bij de politie. Via Grindr kwam de politie Mark Latunski op het spoor.

De testikels van Kevin Bacon waren gedeeltelijk opgegeten door de kannibaal!

Neergestoken, opgehangen en zelfs deels opgegeten.
De politie vond het lichaam op 27 december. Het lichaam was opgehangen en ontdaan van kleren. Op het lichaam zijn steekwonden aangetroffen en testikels van Bacon zijn zelfs opgegeten door de moordenaar.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: