Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Geirriteerde Nancy Pelosi verscheurt SOTU toespraak van Trump

Amerikaans politica van de Democratische Partij en voorzitster van het Huis, Nancy Pelosi heeft afgelopen nacht de slechte kant van haar zien door ´State of the Union´ toespraak op papier te verscheuren. Dit gebeurde nadat president Trump toespraak hield in het huis van afgevaardigden. Eerder had Trump geweigerd Pelosi de hand te schudden. Trump en Pelosi mogen elkaar niet, zoveel is het wel duidelijk geworden tijdens impeachment procedures tegen de president. Pelosi heeft getracht de president af te zetten vanwege zijn inmenging en machtsmisbruik over Oekraïne. Na afloop liet Pelosi weten aan de Amerikaanse media na een vraag van een journalsit waarom ze de papieren verscheurde, ze liet weten: Het was een hoffelijke zaak om dat te doen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: