Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

(Groningse) jongen heeft kapmes bij zich op straat

Nou, deze jongen heeft zijn kapmes niet nodig om een aardappeltje schillen, maar als bescherming tegen andere groep uit een andere Groningse wijk, Vinkhuizen.
Danny Ghosen interviewde de ´jongeren´ uit de wijk Paddepoel voor zijn programma ´Danny op straat´. Eén van de jongelui laat zelfs een groot kapmes zien, hij vertelt dat ie bescherming nodig heeft tegen zijn tegenstanders uit een andere wijk. De politie van Groningen is natuurlijk niet zo blij vanwege minderjarige jongen met grote kapmes, daarom hebben ze een dringend verzoek voor wie die jongen herkent.. De serie van Danny Ghosen is vanaf donderdag 6 februari wekelijks om 21:10 te zien op NPO2. Groningen kent de laatste tijd aardig wat steekpartijen, in september vorig jaar werden er drie terrasbezoekers neer gestoken op ´de Grote markt´ in Groningen.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top