Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Toespraak Premier Mark Rutte over de corona-crisis

Voor het eerst sinds Joop den Uyl, die Nederland in de jaren zeventig toesprak over de oliecrisis op de nationale televisie heeft premier Mark Rutte het land toegesproken over Corona epidemie. Het land gaat voorals nog niet in totale lock-down lichtte de premier toe. Rutte, wetenschappers en de autoriteiten houden voorlopig bij het indammen van het Coronavirus. De premier sprak het land toe dat ongeveer 60% van de bevolking coronavirus zal oplopen. Wellicht dat de zieken en bejaarden het meeste kans krijgen op overlijden, zullen de jongere burgers die ziek worden door het virus na een periode van uitzieken waarschijnlijk immuun worden voor het virus. Maar de wetenschappers hebben nog niet vastgesteld of iemand die ziek wordt door coronavirus daarna immuun wordt. Bekijk hier de toespraak van minister-president Mark Rutte.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: