Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

5G complotgekkies steken zendmast in de fik

Afgelopen nacht hebben de tegenstanders van 5G internetverbinding telecom zendmasten in Veldhoven in brand gezet. Mogelijk heeft de brand te maken met verhalen die op sociale media rondgaan over een verband tussen 5G en de verspreiding van het coronavirus. En dit zijn niet de enige branden die de afgelopen dagen uitbraken bij zendmasten: ook in Deurne, Nuenen, Rotterdam en Beesd ontstond brand. De politie is not amused. Door zendmasten uit te schakelen door vandalisme worden o.a overheidscommunicatie als C2000 ernstig verstoord, waardoor mensenlevens in gevaar komen als er geen spoedhulp beschikbaar is vanwege ontbreken van communicatie.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top