Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Complete afgang voor Belgische premier Sophie Wilmes

Belgische premier Sophie Wilmes bezocht zaterdag een ziekenhuis in Brussel. De verpleegsters en dokters hadden zichtbaar moeite met het beleid van de huidige regering. Toen Premier Wilmes het ziekhuis naderde in haar auto keerden alle dokters en verpleegsters hun rug toe naar de premier. De Belgische zorgverleners uiten hun onvrede om dat België per 100.000 burgers meeste doden noteren door coronavirus. Volgens de statistieken is België koploper met 77,4 doden per 100.000, Spanje noteert 58 doden en Nederland 32,4 doden per 100.000 burgers. Onze zuiderburen staan bovenaan met de meeste aantal doden door corona in Europa, terwijl Italie en Spanje in februari koplopers waren.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top