Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Recordaantal kijkers van 1,7 miljoen mensen voor Johan Derksen en Co

Het voetbalformat Voetbal Inside op Veronica heeft op maandagavond een recordaantal kijkers. Het programma met Johan Derksen, Wilfred Genee, René van der Gijp, Dries Boussatta en Natacha Harlequin trok zoveel bekijks en dat is niet zonder reden. Eerder maakte Derksen een onsubtiel grapje over rapper Akwasi, daarop volgde een bycoyt door o.a Bavaria, Gillette en MOJO Concerts. De uitzending van maandagavond was de eerste uitzending na alle ophef. Liefst 1,7 miljoen mensen stemden hun beeldbuis af op de zender van Talpa. Enfin, Johan Derksen heeft geen spijt. Hij benadrukte: ,,Ik heb totaal geen spijt van deze grap, ondanks dat het een verkeerde grap is.” Derksen roepte eerder: is die Zwarte Piet niet Akwasi?”. Hoevel Wilfred Genee de hele avond een soort mediator was, ging de discussie vooral tussen Derksen en Harlequin. Toch waren de kijkers positief gestemd over het programma Voetbal Inside. Er was meer discussie tijdens VI dan saaie dialogen tussen gelijkgestemden bij praatprogramma M Margriet van der Linden.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top