Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Epic Games (Fortnite) in oorlog met Apple en Google

Digitaal spellenmaker Epic Games heeft rechtszaken gestart tegen monopoliepositie van Apple en Google. Epic Games brengt digitale game Fortnite uit op Apple IOS en Google Play store, maar zowel Apple en Google hebben Fortnite offline gehaald in hun beide app winkels. Fortnite heeft eigen betaalomgeving geïntroduceerd, zodat spelers munten kunnen kopen. Met een eigen betaalmethode hoeft Fortniet geen dertig procent commissiekosten per betaling afdragen aan zowel Google en Apple. Het lijkt erop dat Epic Games achter Fortnite de rechtszaak al zien aankomen en hebben een parodievideo over Apple reclame uit 1984 op Youtube gezet. Epic Games zette parodie op de iconische advertentie die Apple in 1984 op de wereld losliet om de MacIntosh-computer te lanceren. In de wereldberoemde en met prijzen overladen reclame werd het toenmalig dominerende IBM op de hak genomen door het Apple. De reclame liet een dystopie zien gebaseerd op het boek 1984 van George Orwell.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: