Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Grapperhaus liegt over Corona regels tijdens eigen bruiloft

Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid is zijn geloofwaardigheid kwijt. Vorige week doken er verschillende bruiloftsfoto’s van Grapperhaus met zijn vrouw en de rest van familie in de media. Er werd geconcludeerd dat nauwlijks aan 1,5 meter afstandhouden handhaving werd voldaan tijdens het feestje. Enige tijd alter bood Grapperhaus excuses wegens niet naleven coronaregels, wel vertelde hij dat hij scherp naar de gasten was om de regels niet te overtreden tijdens het feestje. Maar nu is hij zijn geloofwaardigheid kwijt doordat Hart van Nederland nieuwe foto´s publiceerde waarop Grapperhaus te zien is met zijn schoonmoeder in innige omhelzing. De Tweede Kamer spreekt er schande van en BOA´s en politie schrijven geen of minder boetes uit.

Grapperhaus eerste reactie na commotie over foto´s van zijn huwelijk.

screenshot video bruiloft Grapperhaus
screenshot video bruiloft Grapperhaus

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: