Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Zlatan roept op: ‘Jij bent Zlatan niet, dus daag coronavirus niet uit’

Zlatan Ibrahimovic is coronavirusvrij. De oud-speler van Ajax testte vorige maand positief op Covid-19, maar keerde half oktober terug bij zijn huidige club, Ac Milan.

Zlatan maakte een spotje om iedereen te waarschuwen voor het virus “Gisteren testte ik nog negatief, vandaag positief. Nergens last van. Covid had het lef om mij uit te dagen. Slecht plan”, aldus de populaire Zweedse aanvaller.

Nu Zlatan hersteld is van het virus, heeft hij op typerende wijze bijgedragen aan een campagne tegen de uitbraak van het coronavirus. “Het virus daagde me uit en ik won, maar jij bent Zlatan niet, tart het virus niet”, waarschuwt hij in een spotje van de regio Lombardije. “Gebruik je verstand, respecteer de regels: social distancing en een mondkapje, altijd. We zullen winnen.”

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top