Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Apple iPhone 12 Pro Max is groter dan ooit!

Apple brengt de iPhone 12 Pro Max uit. Het is groter dan het kleine broertje Iphone Pro 12. Volgens de kenners wordt pro max de beste Iphone ooit. Maar er is ook kritiek, namelijk de prijs en ontbreken van lader en gadgets.

Apple brengt vier verschillende kleuren en drie varianten op opslag capaciteit. je kunt kiezen uit de kleuren Goud, Grafiet, Zilver en oceaan blauw en daarnaast bepalen hoeveel opslag je nodig hebt: 128GB, 256GB en 512GB. De smartphone wordt geleverd zonder Airpods en oplader, wat een tegenvaller is. Wel zit een een USB-C-naar-Lightning-kabeltje erbij.

De smartphone voelt stevig aan en de display loopt vloeiend met de behuizing mee. De hoeken voelen wel wat scherp aan, zo voelde de Iphone 4S toen ook aan. De Iphone is groot, namelijk 6.7 inch en de resolutie is 2778 x 1284 pixels. Enfin, de Pro Max 12 is de grootste smartphone ooit die Apple uitbrengt en, maar iets dunner dan de vorige versie. Dus je hebt grote handen nodig om de smartphone te bedienen. De display is opnieuw van Oled en dankzij de grootte van 6.7 inch is het eenvoudig om een filmpje te kijken of gamen. De smartphone is 226 gram in gewicht, wat hem behoorlijk zwaar maakt. De behuizing heeft een speciale keramische schild wat hem krasbestendig maakt tegen invloeden. De batterij is 3687 mAh, hiermee moet je eenvoudig anderhalve tot twee dagen makkelijk uithouden.

Pro Max 12 is groter en uitgerust met LiDAR-scanner. Deze afstandssensor is alleen aanwezig op de Pro Max 12. Het is een relatief nieuwe techniek. Tijdens fotograferen kan de sensor zeer nauwkeurig afstand tot object en persoon analyseren en hierop instellingen automatisch aanpassen. Ook wordt dankzij LiDar augmented reality-toepassingen (AR) en games toepassingen verbeterd. Met AR kun je virtueel objecten projecteren in echte omgeving. Dat is vooral handig als je opzoek bent naar een de nieuwe eetstoelen voor in de keuken.

De camera bevat drie lenzen en je hebt beschikking tot groothoek- ultragroothoek en telelens. Je kunt hiermee 2.5 keer inzoomen op een object zonder kwaliteitsverlies. Tijdens fotograferen en filmen optische beeldstabilisatie ingezet wat schokkende en trillende beelden voorkomt. Dit wordt hardmatig ingezet dankzij een sensor in de telefoon. Tevens beschikt de smartphone over nachtmodus die nu ook met de TrueDepth- en ultragroothoekcamera’s kan worden gebruikt, zorgen voor een nog helderder beeld.

https://www.youtube.com/watch?v=cnXapYkboRQ

Continue Reading

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top