Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Cameraploeg PowNed belaagd bij Emmauscollege in Rotterdam

Een cameraploeg van Powned is belaagd door een leerling van Emmauscollege in Rotterdam. De journalisten waren daar nadat een docent bedreigd werd omdat hij een spotprent in de klas had hangen. Een spotprent is tegenwoordig een heet hangijzer onder aanhangers van het islamitische geloof. Paar weken geleden werd Franse leraar Samuel Paty onthoofd door islamitische terrorist na aanwijzen door leerlingen. Paty toonde een Charlie Hebdo prent tijdens les over de maatschappij.

Een leerling van Emmauscollege belaagde deze donderdagmiddag Powned journalisten, toen zij aan het filmen waren bij de school. De jongen kwam aangeven dat hij net gefilmd wilde worden. De cameraploeg maande de jongen rustig te blijven. Toch poogde de jongen de camera af te pakken en gaf een journalist een klap in zijn of haar gezicht.

Een leraar van Emmauscollege werd bedreigd en is momenteel ondergedoken vanwege een spotprent hangen waarmee Joep Bertrams in 2015 de Inktspotprijs won. De tekening hing tot op dat moment al vijf jaar op een prikbord in een lokaal.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: