Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Commercial

Dertig dagen genieten van gratis films op Amazon Prime!!!

Afgelopen week ging de langverwachte film Greenland in première op online videodienst Amazon Prime. De lancering de film met acteur Gerad Butler was dit jaar al enkele malen uitgesteld voor première in de bioscopen. STX Films durfde Greenland niet naar de bioscopen te brengen vanwege Covid-19 pandemie. Een andere blockbuster film TeneT van Christopher Nolan heeft tegenvallende opbrengsten uit de bioscopen. Maar nu heeft Amazon Greenland gekocht en is zijn grootste concurrent: Netflix voor. We zijn dus benieuwd welke streamingdienst de nieuwe Bondfilm No Time to Die gaat kopen. Kanshebbers zijn Amazon, Netflix, Disney+ Apple TV en Youtube.

Greenland op Prime
Je kan nu Greenland op Amazon Prime kijken. Het grootset vraag is natuurlijk wat de titel van dit artikel al suggereert. Kun je met Ideal betalen om Greenland op een andere film op Amazon Prime kijken? Het antwoord is JA! Het was een langgekoesterde wens van Nederlanders om te kunnen betalen met de populaire Ideal. Niet iedere Nederlander heeft als een echte Amerikaan heleboel creditcards in de portemonnee. Ben je van plan om de film Greenland meteen te kijken? Op Prime Video is ie beschikbaar!

Wat is het verschil tussen Amazon Prime en Prime Video?
Prime video is natuurlijk van Amazon zelf. Een onderdeel dus. Amazon Prime is een dienst! Het omvat van alles zoals iets bestellen op Amazon.nl, gratis laten bezorgen, gaming spelletjes spelen en Prime Video! En dat maar voor slechts € 2,99 per maand! Het wordt nu leuker! Want als je nu inschrijf op Prime video kun je alle films en serie voor dertig dagen GRATIS kijken!! Dat klinkt natuurlijk geweldig. Helaas werkt het truckje niet om jouw account na dertig dagen te verwijderen en opnieuw te registreren voor Prime om opnieuw te genieten van dertig dagen gratis videos kijken, maar niet als je je inschrijf met een andere betaalpas of creditcard. Verwijder wel voor de zekerheid cookies uit browser en smartphone.

Bekijk de Greenland trailer hier

More in Commercial

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top