Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Volgens onderzoek zijn mannen die dickpics sturen narcistisch en seksistisch

dildo´sStuur je regelmatig en ongevraagd piemelfoto´s naar vrouwen op Twitter, Facebook en andere sociale media websites? Je kunt hiermee ophouden, want een onderzoek bevestig dat mannen die dickpics naar anderen sturen meestal seksistisch en/of narcistisch zijn.

Uit nieuw onderzoek blijkt dat er maar twee soorten mannen zijn die ongevraagde foto’s van hun geslachtsdelen naar vrouwen sturen: degenen die narcistisch, seksistisch zijn. 1087 mannen deden mee aan het onderzoek. Ruim 48% van de mannen hebben weleens ongevraagd een foto van hun piemel naar vrouwen gestuurd.

De onderzoekers hebben hun bevindingen in ´The Journal of Sex Research´ [wiki] gepubliceerd. De auteurs van het onderzoek een hebben vragenlijsten van deelnemers ge-evalueerd en ontdekten dat de mannen die lullige foto´s stuurden een hogere niveau van narcisme rapporteerden en andere groep hebben vijandig seksisme.

Narcisten hebben de neiging om een ​​buitensporige bewondering voor zichzelf te hebben, vaak in de overtuiging dat ze beter zijn dan anderen of door zichzelf geobsedeerd te raken. Ze doen hun dit omdat ze trots zijn op het formaat van hun penis of proberen angst bij de ontvanger te inboezemen. Een kleine 8 procent hoopte op een gevoel van schaamte.

Een aantal deelnemers koos voor vrouwenhaat en controle als hun belangrijkste drijfveren, met enkele onderschrijvende uitspraken als ‘Ik heb een hekel aan vrouwen en het sturen van piemelfoto’s is bevredigend’ of ‘het sturen van penisfoto’s geeft me een gevoel van controle over de persoon die Ik heb gestuurd´.

Over het algemeen bleken de afzenders van dickpic’s echter totaal misleid te zijn over de waarde en aantrekkingskracht van hun geslachtsdeel, aangezien de overgrote meerderheid geloofde dat de foto’s positieve gevoelens zouden opwekken bij vrouwen

82 procent van de mannen die kiekjes van hun penis stuurden: gaven aan dat ze dat deden om vrouwen seksueel op te winden, terwijl 50 procent hoopte dat een vrouw zich aantrekkelijk zou voelen als ze een foto van hun plassertje kregen. Minder dan vijfde van de 1087 mannen zei dat sturen van foto´s van hun eigen seksuele opwinding is wat eigenlijk verrassend is onverwachts te noemen. Het lijkt dat deze mannen erop vertrouwen dan een penisfoto een betere indruk maakt dan een normale selfiefoto bij vrouwen. Ze denken dat een foto van de penis een betere kans maakt dan een gewone foto van het gezicht.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: