Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

WTF

De meest opmerkelijke filmpjes over Avondklokrellen in Nederland

Een superschurk had er zin om de rellen voor de eerste keer inleven mee te maken. Samen met zijn supergevaarlijke mattie struinde hij de binnenstad van Den Bosch af op zoek naar gevecht met de politie, winkels slopen etc. Hij kwam niet verder dan een lullig schopje tegen de fiets.

In Maastricht gingen voetbalsupporters de straat op. Hun intentie was om de binnenstad tegen relschoppers te beschermen.

In Amsterdam Osdorp was het ook onrustig. De jongeren gingen de straten op om zogenaamd te demonstreren tegen avondklok.

In Roermond werd de ingang van een Winkelcentrum gesloopt door schavuiten.

In Zwolle sprong een iemand in het water om te ontkomen van de politie.

Den Bosch: Een winkelpunderaar op fiets wordt in gehaald door een politieauto en schrikt zich kapot. De fietser probeert te vluchten maar krijgt onderweg flinke tikken van agent en wordt meteen ingerekend.

In Eindhoven werd een Jumbo supermarkt door relschoppers gesloopt en geplunderd.

Dit filmpje was niet tijdens de avondklok, maar tijdens zondagmiddag op 24 januari tijdens demo op Eindhoven Een waterkanon van de politie zette alle kracht op de waterstraal om het hoofd van een vluchtende vrouw tegen de muur te beuken. Later in het niews van Algemeend Dagblad: Een schedelbreuk en 18 hechtingen liep Denisa Štastná op toen ze vol op haar hoofd geraakt werd door het waterkanon dat de politie inzette tijdens de rellen op het 18 Septemberplein in Eindhoven.

Supermarkt Dirk van de Broek werd eveneens geplunderd door relschoppers.

More in WTF

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: