Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Terwijl jouw opa of oma dood gaat door corona. Vierden Haarlemmers een feestje

Een grote groep demonstranten op het Vlooienveld in Haarlem hielden geen afstand en droegen geen mondkapje. Het was aangemeld als een demonstratie bij de gemeente, maar het werd alsnog een feestje. De politie greep niet in. Ruim 1600 betogers die zich gisteren in het park De Hout in Haarlem hebben verzameld om te demonstreren tegen de coronamaatregelen, activist Willem Engel van Viruswaarheid en kamerlid Wybren van Haga van Forum voor Democratie waren ook aanwezig. Het demo was op donderdag 31 december, maar naar verluidt komen er diverse pittige raadsvergaderingen in het gemeentehuis van Den Haag. Burgemeester Jos Wienen begint 2021 met een flinke kater terwijl de ziekenhuizen vollopen met patiënten en restaurants en cafés dichtblijven.

Screenshot video van anti-lockdown activisten in Den Haag, Vlooienmarkt.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top