Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Moeder gaat met vriend van haar dochter vandoor na bevalling

Groot-Brittanie – Jess Aldridge kwam eind eind januari achter dat haar partner ervan door was met haar bloedeigen moeder. Jess was net bevallen van haar zoon Reuben en ze ontdekte dat haar moeder haar Ryan vriend heeft ingepikt.

Jess Aldrigde (24) had een relatie met 29-jarige Ryan Shelton en was in verwachting van hun tweede kind. Het koppel waren tijdelijk ingetrokken in de woning van vader en moeder van Jess. Maar tot grote teleurstelling van Jess is haar moeder binnen paar weken vreemdgegaan met Ryan. Het leidde tot een relatie tussen Ryan en moeder Georgina (44). De relatie tussen vader Eric en Moeder Georgina was al de laatste tijd slecht. Maar ze had niet verwacht dat haar moeder met haar veel jongere vriend vandoor zou gaan.

Lees ook: Hulp bij relatieproblemen

Dat juist de kersverse oma van Reuben er vandoor gaat met de vader van de kleine is een ultieme vorm van verraad volgens Jess, schrijf The Sun. Het was de bedoeling dat de moeder ons zou helpen met huisvestiging en verzorging van de nakomeling, maar in plaats daarvan gaat ze met mijn partner ervandoor.

Kort na de geboorte van Reuben, die met een keizersnee ter wereld kwam, liet Ryan de moeder van zijn twee kinderen per wahatsapp weten een eind aan de driejarige relatie te maken. Toen Jess thuiskwam waren haar ex-vriend en haar moeder er vandoor, haar achterlatend met Reuben en zijn twee jaar oude zusje Georgiana. Ryan en moeder Georgina zijn samen ergens anders gaan wonen

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top