Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Zien: Geldwagen overval op Kurfürstendamm in Berlijn

Een geldtransporteur is midden op de dag beroofd op de Berlijnse Kurfürstendamm.

De aanval op een geldtransporteur op de Berlijnse Kurfürstendamm in de ochtend werd gepleegd door minstens vier vermomde, gemaskerde en gedeeltelijk bewapende mannen. Het kan nauwelijks opvallender en beter zichtbaar zijn. Met hun knaloranje kleding doen de overvallers denken aan vuilnismannen. Op vrijdagochtend vielen ze in de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm in Berlijn een geldwagen aan, bedreigden en verwondden ze twee bewakers, pakten ze de geldkisten en verdwenen ze in een vluchtauto.

Continue Reading

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: