Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Haley is plus-size model en dochter van niemand minder dan David Hasselhoff

Haley HasselhoffIedere jongeman nu tussen 30 en 50 jaar oud kunnen de series van Baywatch en Knight Rider dromen. David Hasselhoff schitterde vroeger in deze populaire series in de jaren 80 en 90. Inmiddels is David al een oudere senior en heeft een dochter. Deze dochter Hayley Amber Hasselhoff schittert nu in het Duitse Playboy magazine. Ze is Plus-size model en haar fotoreportage komt in maand Mei uit. Hayley is 28-jaar oud en is actrice. Ze speelt mee in de serie Huge. Het model schoot de Playboy-foto’s in Parijs, Frankrijk, midden in de COVID-19-pandemie. De 28-jarige zei dat ze haar eigen lingerie moest dragen omdat “haar team het moeilijk vond om items te vinden die bij haar passen.”. Enfin, wat vinden we van Haleyley?!

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top