Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Pornhub voegt Dogecoin toe voor betalingen

Op Pornhub kon je al langer betalen met cryptocurrency zoals Bitcoin, maar sinds kort kun je op de populaire videotube voor volwassenen natuurfilms ook met Dogecoins betalen. Sinds de creditcard bedrijven creditbetalingen blokkeert voor Pornhub, zijn ze steeds meer crypto valuta´s gaan accepteren. En nu is Dogecoin razend populair! In een week tijd is Dogecoin met 500% in waarde gestegen!
Dogecoin wordt geaccepteerrd op Pornhub
Dogecoin – cryptocurrency werd gelanceerd in 2013 en kent momenteel een heropleving dankzij de Wall Street beleggers. DOGE heeft een aantal jaren inactief gelegen en is de afgelopen weken enorm gestegen en is gehyped door mensen als Elon Musk.

Pornhub accepteert ook betalingen in crypto’s zoals XRP, BNB en Litecoin.

Grote creditcardaanbieders blokkeerden eerder dit jaar betalingen aan Pornhub nadat bekend was geworden dat op de site video’s over kindermisbruik en verkrachting werden gehost.

Wat is cryptocurrency
Eigenlijk is cryptocurrency niets meer dan digitaal geld. Net als euro’s en dollars heb je ook digitale munten zoals bitcoin en litecoin. Waar euro’s en dollars daadwerkelijk tastbaar zijn, is cryptocurrency dit niet. Eigenlijk bestaat het uit digitale stukjes code die goed zijn versleuteld. Deze kleine stukjes worden gemined door computers die complexe rekenproblemen oplossen. Mensen mogen zelf bepalen welke valuta´s ze minen. Daarna kun ze de codes bewaren op bijvoorbeeld een computer of online verkopen op een bekende beurs voor cryptovaluta´s.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top