Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

’Coronadode’ wordt plotseling wakker vlak voor crematie

Het werd te heet onder haar voeten

MUDHALE – Een oudere vrouw waarvan werd aangenomen dat ze was overleden, werd plotseling wakker vlak voordat ze werd gecremeerd. De 78-jarige Shakuntala Gaikwad testte begin mei positief op Covid-19 in haar woonplaats Mudhale in India. Toen haar symptomen erger werden, alarmeerden familieleden de hulpdiensten schrijft de VN Express.

Terwijl ambulancemedewerkers uit alle macht probeerden medisch hulp voor de vrouw te vinden, verloor de vrouw haar bewustzijn. Het personeel van de ambulanceauto verklaarden de vrouw dood. De ’overleden’ vrouw werd naar haar geboortedorp gebracht, waar de familie de crematie regelde.

Vlak voordat de vrouw op het vuur zou worden gelegd, opende ze haar ogen en begon te huilen. De vrouw werd onmiddellijk overgeplaatst naar het Silver Jubilee Hospital in Baramati. Hoe nu met de vrouw gaat is niet bekend.

Continue Reading
Advertisement

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: