Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Agent tazert blote vrouw in een restaurant in Florida

Naakte vrouw sloopt servies en flessen

agent tazert blote vrouw in restaurantEr gaat moment gaat een video op social media rond van een vrouw die bezig is om een restaurant te kapot te maken. De beelden zijn afkomstig uit de plaats Ocala in de Amerikaanse staat Florida. Het gaat om de 53-jarige Tina Kindred, waarom zij het Mojo Grill restaurant sloopt is niet duidelijk schrijft Ocala-news.com. De politie moest gebeld worden en na een enige tijd en flessen kapotte drankflessen weet een politieman de vrouw in Eva-kostuum te tazeren. De video is bevat NSFW beelden en daarom is ie te zien op de website voor volwassenen.

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: