Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Britney Spears deelt topless video op Instagram

Celebrity-ster Britney Spears heeft verleden week een video gedeeld op de sociale media, ze draagt zo weinig dat ze alleen haar blote borsten bedekt met haar handen. Het is opmerkelijk te noemen, want niet zo lang geleden had ze een rechtszaak tegen haar eigen vader over bewindvoering. De video volgen op een intense periode voor de zangeres, bekend van Spice Girls. Spears sprak zich vorige maand voor het eerst uit over de al dertien jaar durende curatele die startte toen ze in 2008 werd opgenomen in een instelling. De zangeres begon de gerechtelijke procedure tegen haar vader al in 2019. Ze gaf tijdens een hoorzitting van de zaak aan zich een slaaf te voelen van haar toezichthouders, met name van haar vader Jamie Spears. De rechtszaak trekt veel aandacht in V.S.

Dit jaar verscheen de documentaire Framing Britney Spears waarin wordt ingegaan op de vraag waarom Spears anno 2021 nog steeds onder curatele staat bij haar vader (sinds haar inzinking in 2008) en waarin ook de #FreeBritney-beweging, gestart door een groep fans om hier aandacht voor te vragen. Ook laat de documentaire de druk zien waar Spears al haar hele leven onder gebukt gaat.

Op 23 juni 2021 vond een “status hearing” plaats waarin haar ondercuratelestelling werd besproken. Spears deed zelf via een audioverbinding verslag van de ondertoezichtstelling door haar vader. “Het curatorschap doet veel meer kwaad dan goed”, zei de zangeres in haar betoog. Ze smeekte de rechter om einde te maken van de bewindvoering.

Continue Reading

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: