Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Achterklap

Bizar: Bodybuilder stapt in het huwelijksbootje… met sekspop

Zou je dat ook doen? Je creditcard toevertrouwen aan een pop?

Een bodybuilder Yuri Tolochko uit Kazachstan is getrouwd met de liefde van zijn leven: Sekspop Margo. De twee leerde elkaar kennen in een nachtclub, waar de pop aandacht van Yuri kreeg. Dus ‘redde’ Tolochko haar en na een relatie van paar maanden vroeg hij haar al ten huwelijk. “Ons verhaal is opwindender dan seks”, luidt het.

Lees ook:

Stormloop op vacature sekspoppenmaker

Het huwelijk stond eigenlijk gepland voor maart, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Daarna werd de ceremonie uitgesteld naar eind oktober, maar het feest viel opnieuw in het water. De bodybuilder had een pak rammel gekregen op een bijeenkomst voor LGTBQ in Kazachstan omdat hij zich als vrouw had uitgedost. Yuri liep toen een hersenschudding en gebroken neus op. Het is nog niet bekend wanneer Yuri gaat trouwen met zijn lovedoll na twee eerdere teleurstellingen.

Continue Reading
Advertisement

More in Achterklap

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: