Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

video

Wat vind jij van deze nummer van Stromae

Stromae heeft vorige week voor het eerst in zes jaar nieuwe muziek uitgebracht. Met zijn nieuwe nummer Santé wil de Belgische zanger een ode brengen aan diversiteit en de belangrijke mensen in de samenleving waarvan het werk niet altijd wordt opgemerkt.

” Laten we vieren wie het niet kunnen vieren / Voor een keer wil ik mijn glas heffen op degenen die het niet hebben “, zingt hij boven een energieke beat, dartelde synthetische en akoestische gitaar.

‘Santé’ komt samen met een zeer charmante video geregisseerd door Jaroslav Moravec en Stromae’s broer Luc Van Haver, die de gevoelens van het nummer zelf weerspiegelt. Het laat ons kennismaken met een cast van koks, vissers en serveersters die breken met hun routine om uit te barsten in wat danspasjes. Bekijk de video hieronder.

Continue Reading

More in video

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: