Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Lifestyle

Deze masturbators zijn populair bij single mannen

Steeds meer mensen blijven single. Ze kiezen bewust voor een single bestaan of hebben geen trek in een geregistreerde partnerschap of trouwerij. Wat wel vaker gebeurd is vriendschap met een man of vrouw op afstand, ook wel ONS of FWB genoemd. Ze kiezen dan voor niet samenwonen, maar gaan voor single blijven, maar wel samen erop uitgaan tijdens bijvoorbeeld vakantie of een diner, wat je maar kan verzinnen schrijft NPO 3FM.

Nu de smaken van vrouwen en mannen veranderen qua relaties, spelen de seksspeeltjes fabrikanten vaker hierop in. De seksspeeltjes worden steeds specialer op maat gemaakt voor mannen en vrouwen. Voor de dames zijn er al enkele jaren populaire luchtdruk vibrators op de markt. Deze speeltjes zuigen lucht aan met pulserende bewegingen rond de clitoris van een vagina. Voor mannen zijn er niet veel seksspeeltjes, maar toch nemen de vibrerende of luchtdruk masturbators steeds vaker werk uit de handen. Een masturbator met vibraties worden tegenwoordig steeds geavanceerder waardoor de penis verwennen tijdens solo-masturbatie een appel en eitje wordt.

Hoe gebeurt zoiets?
Het mannelijke geslachtsdeel wordt in een masturbator gestimuleerd door bewegende technieken. Het kan trillen in verschillende standen of een onderdeel beweegt zoals als je tijdens een handjob ervaart. In sommige masturbators breng je je geslachtsdeel in erecte toestand er helemaal in en je zet het apparaat aan. Je kiest een programma en de masturbator masseert de penis. (Wel is het aanbevolen om wat glijmiddel te gebruiken) Sommige mastubators hebben een vorm van een vagina,  anus of mond, maar er zijn ook apparaten met moderne kenmerken met een elegant design.

Zoals we hierboven van dit artikel al zeiden. Steeds meer mannen en vrouwen kiezen voor een single bestaan. En daarom zijn masturbators voor mannen ideaal anno 2022. Ze nemen uit het werk uit jouw handen of die van je partner. Kiek hier onder welke masturbators populair zijn!

OTOUCH – Airturn2 Masturbator (Bekijk hier de prijs)
OTOUCH - Airturn2 Masturbator
Geniet met deze luxe Airturn2 masturbator van een heerlijke orale stimulatie. Deze masturbator heeft een mooie en discrete behuizing. De Airturn2 Masturbator ligt comfortabel in de hand en beschikt over een antislip profiel. Bovendien is hij fluisterstil en waterproof. Met de 2 verwarmende functies bereik je maximaal een temperatuur tot 45 graden Celsius en deze is apart aan en uit te schakelen. De masturbator heeft 5 verschillende zuigende functies en 7 vibrerende patronen. Je schakelt heel makkelijk tussen de verschillende functies met de drukknopjes aan de bovenkant. De zachte siliconen binnenkant is voorzien van ribbels en nopjes die jouw penis optimaal stimuleren. Gebruik een beetje glijmiddel op de penis voor extra comfort.

 

Boners Vibrerende Blowjob Simulator (Bekijk hier de prijs)

Geniet van het gevoel van een blowjob met de vibrerende blowjob simulator uit de Boners collectie. Deze stijlvolle masturbator is voorzien van een krachtige motor met 10 verschillende vibratiestanden. De standen zijn eenvoudig te bedienen met de knopjes aan de onderkant. De masturbator is gemaakt van zacht siliconen en is spatwaterdicht. Maak hem na gebruik altijd goed schoon met warm water en toycleaner of milde, antibacteriële zeep.

 

 

Arcwave Ion Luchtdruk Masturbator (Bekijk hier de prijs)
Archwave masturbator
Ben je toe aan een hele nieuwe en unieke beleving op het gebied van masturbators? De Arcwave Ion is ’s werelds 1e masturbator die op luchtdruk werkt en dus speciaal ontwikkeld is voor het mannelijk lichaam! Even een klein beetje techniek en biologie: deze masturbator heeft namelijk een ingenieus systeem die de penis omhult en met pulserende luchtdrukgolven de Pacinian Receptoren stimuleert. Deze zijn van nature aanwezig zijn op de menselijke huid en maken ons gevoelig voor druk en trillingen. De 8 verschillende standen zorgen voor een uniek masserend gevoel en een duizelingwekkend orgasme die je week op de benen maakt. Hoe gebruik je de Arcwave Ion? Breng wat glijmiddel op waterbasis aan op de penis en breng deze in opening. Het materiaal is bijzonder flexibel en met een minimale diameter van 33 mm goed passend voor de meeste mannen.

PDX Elite Vibrerende Mega Milker Masturbator (Bekijk hier de prijs)
PDX Elite
De PDX Elite Vibrerende Mega Milker Masturbator is niet zoals een gewone masturbator. Deze masturbator combineert intense vibraties samen met een gelijkmatige automatische op en neer gaande beweging. Het inwendige stotende mechanisme bevat 2 metalen ringen om de sleeve die jouw penis een heerlijke massage geven.

 

 

 

LELO F1s Developer’s Kit Vibrerende Masturbator (Bekijk hier de prijs)
Lelo masturbator
LELO dicht met de F1s Prototype Vibrerende Masturbator het gat tussen technologie en genot. Dit is een nieuwe generatie masturbators voor mannen! Met de twee krachtige motoren, Cruise Control™ en de SenSonic™ technologie ben je verzekerd van de beste stimulatie. De diepe vibraties dringen door in het lichaam wat een compleet nieuwe seksuele ervaring zal zijn.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Lifestyle

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top