Pijnlijke vergissing

Pijnlijke vergissing

In de Aziatische Champions League vond een bizarre fase plaats. Een speler van Al-Ahli dacht dat de bal over de lijn was en besloot om hem op te rapen. De scheidsrechter oordeelde echter dat de bal nog niet achter de lijn was. Met een penalty als gevolg. Gelukkig bracht de paal redding.

Dit had hij niet zien aankomen

Dit had hij niet zien aankomen

Toen deze scheidsrechter in een Oekraïense bekerwedstrijd een twijfelachtige strafschop floot, was het hek van de dam. Uit het niets duikt plots een wisselspeler op die de scheidsrechter met een harde rechtse tegen de grasmat slaagt.

Waar is de bal?

Waarom zouden we jullie weer een filmpje van een strafschop laten zien? Inderdaad, omdat het weer om een regelrechte misser gaat. Deze keer komt de bal nog geen eens in de buurt van de goal.

Slechtste strafschop ooit

Amir Sayoud komt zeker in aanmerking als de speler die de slechtste strafschop ooit heeft gegeven. Hij maakt een schijnbeweging, bleef in de grasmat steken en trapt de bal in de…

Vreemdste strafschop ooit

Dit moet echt balen zijn! Ervan overtuigd zijn dat de penalty gemist wordt en dan toch moeten vaststellen dat de bal in het doel is gerold. De vreemdste strafschop ooit!