Connect with us

Nieuws.org

Coca-Cola Zero Gaming Zone


>>Zoek jouw relatie match!<<>>Win miljoenen euros!<<


Nieuws

Coca-Cola Zero Gaming Zone

Ben je Game fan? Dan is er goed nieuws voor je, er is namelijk een nieuwe place to be voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws uit de gamewereld, de Coca-Cola Zero Gaming Zone. In deze Gaming Zone vind je exclusieve wedstrijden en reviews & trailers van de nieuwste games. Om de lancering van deze Gaming zone te vieren wordt er tot en met november 2011 dagelijks een Playstation 3 pakket weggegeven.

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Flirten

Nederlandse tegenhanger van Tinder.nl. Maak gratis account aan en flirt mee

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top