Connect with us

Nieuws.org

Is jouw look stoer, elegant, cool of sexy?

Nieuws

Is jouw look stoer, elegant, cool of sexy?

Scheren is meer dan een dagelijks ritueel, de ene vrouw houdt van lekker geschoren kop bij een man. Maar de ander ziet het daarentegen wel zitten om een kerel te hebben die anders is en het lef heeft om een coole stoere look te hebben. Een blik op de hotste acteurs, muzikanten en atleten en het is duidelijk dat een trendy getrimde baard je look net even dat beetje extra geeft.

cruZer face
Met de veelzijdige alles-in-één Braun scheerapparaten is het makkelijker dan ooit om te laten zien wie je bent.(link naar website). De cruZer face zorgt voor die opvallende, unieke baardjes. Een drie-in-één shaver, styler en trimmer om vorm te geven aan de stijl waar jij voor gaat, van een glad scheerresultaat tot een keurig verzorgde stoppel- baard met scherp getekende contouren. Voor meer informatie of om het direct te kopen ga je naar de cruZer website.

Advertorial

Continue Reading
Advertisement
Misschien ook interessant voor jou

Meer in Nieuws

Partner

Trending op Nieuws.org

Facebook

To Top