Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

Win kaarten voor het WK in Zuid-Afrika

12e man WK Zuid AfrikaWil je ook gratis naar het WK in Zuid-Afrika? Doe dan mee aan het WK in Zuid-Afrika met de 12e Man kwalificatie! De 12e man staat voor de ultieme sporter, een groep waarbij iedereen zich kan aanmelden. En er is eigenlijk maar één regel, je moet de liefde voor voetbal delen. Speciaal voor alle Oranjefans heeft Sony Ericsson de 12e Man kwalificatie in het leven geroepen. Je kan in vier opdrachten laten zien hoe ver je gaat om Oranje te steunen en daarmee kwalificeer je jezelf als 12e man. De meest originele inzending wordt beloond met een WK arrangement voor 2 personen inclusief kaarten voor de wedstrijd Nederland – Denemarken in Johannesburg!


Advertorial

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: