Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Films

Little Fockers

Winactie Little Fockers
Vanaf woensdag draait de film Little Fockers in de Nederlandse bioscopen. Wil jij een filmpakket ( bevat een t-shirt, mok en een muismat) winnen van deze film? Beantwoord dan de prijsvraag bij de reacties (ook je e-mail invullen): Wat is de beste one-liner van De Niro J?

Zou Greg Focker de Godfocker kunnen zijn? Meet The Parents: Little Fockers is het vervolg op de succesvolle komedies Meet the Parents en Meet the Fockers met Robert de Niro en Ben Stiller. In de film krijgt Greg Focker de ultieme test, zal Greg hem kunnen opvolgen als hoofd van de familie of wordt het vertrouwen tussen de twee mannen voorgoed verbroken?

Site Film: Little Fockers

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Films

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: