Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Nieuws

FTD plat door Brein, alternatief: Spotnet

Zojuist bereikte ook ons het trieste nieuws dat Usenetcommunity FTD uit de lucht gaat door de druk van de gezellige stichting Brein. “Usenetcommunity FTD gaat niet in hoger beroep tegen Stichting Brein en zal zijn activiteiten op 1 maart staken.” zo meldt tweakers.net vandaag. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wij stellen het erg op prijs wanneer we gratis onze geliefde dingen kunnen blijven downloaden en hebben daarom een alternatief opgezocht en gevonden! Het programma Spotnet is een programma wat vergelijkbaar is met het programma FTD en het schijnt ook niet mogelijk te zijn om plat te leggen door Brein!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Nieuws

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top