Connect with us
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cool

Struck by lightning!

Elk jaar worden honderden mensen over de hele wereld geraakt door bliksem. Afgelopen jaar zijn alleen al in de Verenigde Staten 272 slachtoffers geteld, meerderen met dodelijke afloop. Wie dit weet haalt het niet in z’n hoofd op zoek te gaan naar een storm en de bliksem uit te dagen. Daryn Kahn is zo gefascineerd door deze enorme elektrische natuurkracht, dat hij besluit een documentaire te maken in de ‘bliksemhoofdstad’ van de wereld, Florida USA. Wat begint als een onschuldige documentaire eindigt met een levensgevaarlijk experiment waarin Daryn zichzelf ten doel stelt geraakt te worden door bliksem.


YouTube Direkt

Continue Reading
Advertisement

More in Cool

Advertisement

Trending op Nieuws.org

Advertisement
To Top
%d bloggers liken dit: