Connect with us

Nieuws.org

Struck by lightning!

Cool

Struck by lightning!

Elk jaar worden honderden mensen over de hele wereld geraakt door bliksem. Afgelopen jaar zijn alleen al in de Verenigde Staten 272 slachtoffers geteld, meerderen met dodelijke afloop. Wie dit weet haalt het niet in z’n hoofd op zoek te gaan naar een storm en de bliksem uit te dagen. Daryn Kahn is zo gefascineerd door deze enorme elektrische natuurkracht, dat hij besluit een documentaire te maken in de ‘bliksemhoofdstad’ van de wereld, Florida USA. Wat begint als een onschuldige documentaire eindigt met een levensgevaarlijk experiment waarin Daryn zichzelf ten doel stelt geraakt te worden door bliksem.


YouTube Direkt

Advertenties

Meer in Cool

Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 1.152 andere abonnees

Trending op Nieuws.org

To Top